onsdag 10 november 2010

Nu kommer familjen Zoolander blir glad

Det har inte alltid varit självklart att det var det beslut vi skulle ta, men nu är det klart att vi kommer tacka för oss och flytta hem till Sweden den 30 juni 2011.
Wille behöver lära känna våra vänner och sina mor- och farföräldrar, Johan vill utvecklas ännu mer i jobbet och jag skulle uppskatta att få börja arbeta som lärare.

Visst är det stora frågetecken som måste rätas ut innan vi flyttar hem, så som hur vi gör med Wille när vi flyttat hem. Inte kan vi sätta en 14 månaders Kille på dagis, så hur fixar vi det? Sen är det frågan över vart vi ska bo, köpa en lägenhet eller hus på Rönnby eller hyra en lägenhet ett tag och hitta något sedan?
Det finns tusen och åter tusen små andra frågetecken, men valet av bil och försäkringsbolag, om alla våra möbler får plats dit vi flyttar och så vidare känns just nu inte som det viktigaste.

Så till alla kära vänner hemma i Sweden, we are coming home.

6 kommentarer:

 1. Mamma zoolander dansar och jublar! Välkomna hem, ordningen återställs!

  SvaraRadera
 2. Nämen oj! Vad kort ni var här...var det tanken från början att ni bara skulle vara här ett kort tag eller har något ändrats.

  Kul att komma tillbaka och lyckliga du som får utnyttja den fantastiska barnomsorg som finns i Sverige!

  SvaraRadera
 3. Kalaslotta: Tanken var att det skulle bli två år här med möjlighet att förlänga, vilket vi i början ville. Men så blev ju W till bara sådär och då lockade Sweden mer än att stanna. Vi vill att han ska få chansen att lära känna familjen och våra vänner. Men vem vet vi kanske flyttar utomlands igen om ett par år ;).

  SvaraRadera
 4. dotter zoolander säger som sin mor!
  välkomna hem, vi väntar ♥

  SvaraRadera
 5. Det tycker jag låter bra. Det kan ju vara lite roligt med all planering för att komma tillbaka också. Kanske kan Isak och Wille bli kompisar och leka i sommar då. De är ju ganska så jämngamla.

  SvaraRadera
 6. Fam Zoolander vi längtar..:)
  Ulrika: det låter som en trevlig ide.

  SvaraRadera