lördag 13 november 2010

Det där med hund del 2

Just i denna stund förbereder vi för Nancys flytt till nästa hem. Det gick tyvärr inte att ha kvar henne hos oss. Vi har Wille och tänka på och han måste gå först.
Vi kämpade tappert med henne och gjorde allt man ska göra enligt böckerna, vi roade henne, gosade med henne, gick ut med henne var tredje timme i minst 30 minuter och en riktigt lång promenad var dag men inget hjälpte. Lik förbannat kissade och och bajsade hon så fort hon kom in ändå.
Första gången det skedde inomhus trodde vi att det var en olycka, men när hon gång på gång på gång vägrade göra sin besök ute och gjorde både nummer ett och två så fort vi kom in insåg vi att vi har att göra med en hund som antingen är livrädd för att göra det hon ska ute eller att ägarna aldrig lärt henne vart toa är. Men vad vet jag!?
Så tillslut blev det ohållbart och med tanke på Wille kände vi att det får var nog. Inte för att jag är någon expert men hundbajs och kiss inomhus när man har en 6 månaders bebis kan inte vara bra.

Som ni förstår har vår upplevelse av att ha hund fått sig en riktigt törn och vi är definitivt inte positiva längre. Denna familjen kommer aldrig skaffa hund, även om jag vet att Nancy förmodligen inte är en bra referens när det gäller hundars beteende.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar