torsdag 16 december 2010

Packa ger mig ångest

Idag blir det att ta fram våra listor, listor som i packlistor och stryka ett sträck över allt som hamnar i väskorna.
Fråga mig inte hur allt ska få plats eller hur vi ska orka släpa på allt mellan Kastrup-tåget-Hylliestationen-bilen, men det ska nog gå på ett eller annat sätt. Vi har ju inte köpt nya resväskor som man kan ha som ryggsäck för inget.
Detta året har vi även tagit ett lite råd från familjen Zoolander och köpt packpåsar att packa i så att man får mer koll på vad som ligger var i väskan.

Kvällens "roligaste" projekt blir nog att packa ner Willes vagn i den flygväska/transportväska vi köpt från Bugaboo. Tydligen går den bara att få ner på ett sätt och man måste följa instruktionerna noga. Min man följer inga instruktioner, han tror att han kan fixa saker ändå. Sådant ger mig väldigt mycket ångest, mer än vad jag tror min kropp pallar så här kvällen innan avfärd.
Men jag vill ju ha en hel vagn när vi kommer till Sweden så det är bara att le och säga åt mannen att han gör ett bra jobb när han kämpar tappert med att packa ner vagnen.

2 kommentarer:

  1. Jag har läst instruktionsboken redan =) Vi fixar packningen galant skall du se! Go Sweden Go =)

    SvaraRadera
  2. Det där med att inte läsa instruktioner finns det fler män som inte gör... Bra gjort bror att du redan har läst den :) Hoppas resan går bra! Kram från Linda & My

    SvaraRadera