onsdag 8 december 2010

Detta banana belt får ingen snö.

Visst är det härligt att bo i ett område som är lite varmare än de runt omkring, alla årstider utom vintern. Det innebär att det produceras underbara viner, bra frukt och att vi får en supervarm sommar och tyvärr en likadan vinter. Just nu är jag är så trött på detta gråa landskap, jag vill också ha snö och få känna riktigt julkänsla.
Alla städer runt omkring oss har snö, mycket snö. Buffalo är i princip insnöat, Toronto har snö, Barry har snö, Vaughan har mycket snö. När ska snön komma hit?
Till och med Sverige har mycket snö, de som aldrig har mycket snö, men nu när vi inte bor där då passar det på att snöa.
Ge mig snö, är så trött på att bo i detta banana belt. Vi fick inte se snö förra året, och ska jag vara ärlig tror jag inte vi får se det denna vintern heller. Tur vi får en vit jul i Sweden i alla fall.

1 kommentar:

  1. Passa dig med vad du önskar... Förra året var den första "snälla" vintern här. 2006-2009 var helt bedrövliga. Hur mycket snö som helst... Ville bara gå och dö i en snöhög någonstans. Snövallarna var högre än vad jag är, fanns ingenstans att skotta undan snön, haha =)
    Antar att vi turas om med Sverige, förra vintern var de Sverige som fick all snö.

    SvaraRadera