måndag 6 december 2010

Första gången!

I natt hände de som alla föräldrar med spädbarn drömmer om. Wille sov hela natten i sin egen säng. I vanliga fall brukar vi flytta över honom till oss runt 5-6 tiden, men inte i natt. Vi vaknade av att en glad liten kille låg kvar i sin säng och pratade med sin snutte när klockan var 7.00.

Visst är det mysigt att ha honom i vår säng och få gosa lite, men kroppen tar stryk och man blir alldeles sned i ryggen av att försöka sova med en liten intill sig. Men inte idag, min rygg känns kanon och jag har fått sova mellan 23.00-7.00, dagen kan inte börja mycket bättre.

3 kommentarer:

 1. Haha, men â andra sidan uppskattar man ju verkligen att sova ända till klockan sju... Det var ju inte lika magnifikt innan man fick barn. ;)

  SvaraRadera
 2. Det har fortfarande inte hänt här. Det -har-hänt att vi inte behöver flytta över Isak till oss, men det har inte hänt att jag aldrig vaknat för att det är nån napp som ska i, eller att han halvt i sömn ställt sig upp i sängen. Jag ser fram emot den dagen, för ja, sne i ryggen blir man verkligen.

  SvaraRadera
 3. Sara: Japp det är underbart när man får sova till 7. På helgerna verkar Wille ha lärt sig att man kan sova längre och då kan vi ibland få sova ända till 8. Det är lycka. =)

  Ulrika: Det kommer! Och för ryggen får du väl tvinga Daniel att massera dig, han är ju inte massör för inget! =)

  SvaraRadera