torsdag 25 februari 2010

vadå! är inte alla gravida i 40 veckor?

Enda sedan vi fick veta att vi väntar barn har vi räknat ner veckorna till det är dax för BabyBjörk att entra världen. 30 veckor, 20, 10, och 8 veckor kvar. Inte en enda gång har vi haft tanken på att vår lilla kille kan komma tidigare, förrän idag när vi fick veta att ett par i vår prenatal class hade fått sin son i helgen, lite mer än 5 veckor för tidigt.
Så med lite panik över att vi inte har shoppat klart allt som behövs inför Babybjörks ankomst, eller packat BB väskan som tydligen alla andra i vår klass hade gjort stannade vi till på affären på vägen hem och shoppa blöjor, tvättlappar, babyshampoo och duschkräm. För vem vet, han kan ju också bestämma sig för att titta ut tidigare.
Men efter ha sovit ett par timmar i natt ska nog den första paniken ha lagt sig så att jag kan återgå till att i lugn och ro tro att vi i alla fall har 8 veckor kvar innan BabyBjörk är här.

2 kommentarer:

  1. Affärerna står kvar även när baby björk kommit ut! Det är luuuugnt!

    SvaraRadera
  2. Jag börjar också få lite småpanik. 24 dagar kvar låter så behändigt, men att det lika gärna kan vara dags idag eller imorgon, nej det går ju inte!
    Nu ska jag iväg till Dixie mall och se om Thymes har några bra amningslinnen och annat jag behöver :)

    SvaraRadera