söndag 17 maj 2009

Pusselbitarna faller på plats...

Det känns väldigt skönt att allt går åt rätt håll.
- Boende i Kanada är fixat!
- Huset hemma är sålt!
- Bilen är såld! (tack A för att vi får låna din BMW)
- Två katter har fått nya hem!

Nu är det bara 2 veckor kvar tills flyttfirman kommer hit (1:a Juni) och packar ihop vårat bohag. Som tur är så får vi inte själva packa någonting då allt måste vara perfekt packat ur försäkringssynpunkt. Vi kommer att ta med oss hälften av våra grejer, och den andra halvan hamnar på magasinering i Stockholm där flyttfirman har sitt lager. Det tar ungefär 6 veckor att få över kontainern till Burlington inklusive förtullning osv. Det innebär att vi borde ha våra möbler på plats i mitten på Juli.
Vi kommer att bo hos våra kompisar från 1:a Juni fram tills vi flyttar till Kanada. (veckan efter midsommar) Väl på plats i Kanada så kommer vi att bo på hotell fram tills 1:a Juli och sedan har vi en möblerad lägenhet till förfogande under Juli månad. Vi har även vårat "townhouse" till förfogande från 1:a Juli, men med tanke på att vi inte har några möbler vid den tidpunkten så kan vi ju tyvärr inte bo där förrän flyttkontainern dyker upp !

2 kommentarer:

  1. Ni kör lite kinder ägg: Resa till Kanada, gifter er (grattis ) och skaffar .... he he Vilket äventyr, precis när ni har landat in i en lånad lägenhet och ni har flyttkartonger överallt då knackar jag på och besöker er nr 88 P30 + Leve Presidenten och frugan ; )

    SvaraRadera
  2. 88, du är välkommen till Kanada. Har du vägarna förbi så kom förbi. Behöver du boende, så löser vi det med. Glöm inte att ta med dig tennisracket bara :-)

    SvaraRadera