måndag 11 maj 2009

H1N1


Allt började någon gång i natt när vi ombord på planet mellan Toronto och Düsseldorf fick fylla i en hälsodeklaration samt var vi varit och vart vi var på väg. Det var väl inget som jag tänkte något mer på under de timmar vi reste, men när planet skulle landa i Tyskland i morse bad de oss att sitta kvar för att en läkare skulle komma ombord. Flygvärdinnorna såg oroliga ut och sprang runt som yra höns och bad folk som rest sig att sätta sig ner igen.
Jaha! nu kommer jag dö innan jag ens fyllt 29 i svininfluensa och hur jävla kul är det egentligen? Men riktigt så illa var det inte, eller det tror jag inte i alla fall. Läkaren informerade lite om Svin-influensan och bad alla som hade symptom att sitta kvar i planet. Fast vem vet de ringer kanske senare i veckan och berättar att någon på planet har insjuknat i H1N1. Så jag blir kanske aldrig 29 år.

1 kommentar:

  1. Med tanke på hur få som faktiskt har dött av svininfluensan så tror jag knappast du behöver oroa dig! Är fler som både insjuknar och dör av den vanliga influensan ! Du blir säkert både 29,49 och 79 innan det är good bye!

    SvaraRadera