fredag 6 maj 2011

Cauliflowerboy

Det har varit ett par hemska dagar och jag har aldrig varit så rädd eller mått så dåligt som jag gjort, men det är bättre nu. Mycket bättre nu.

För att göra en fyradagars lång historia något så när kort.
Allt började när Wille i måndags satt lunchen i halsen, vad vi inte då fattade var att han hade dragit ner blomkål i lungorna.
På tisdagsmorgon insåg vi att något var galet och fick en tid hos familjeläkaren. Han skickade oss till akuten som i sin tur satte Wille i en ambulans(för säkerhets skull) till McMaster barnsjukhus i grannstaden. Där väntade fyra olika specialister på oss när vi kom fram. De undersökte, röntgade och diskuterade olika möjligheter.
På onsdagskvällen efter många vändor mellan barnläkaren och öron- näsa- halsspecialister blev det operation för min lilla kille. Det är här de värsta 90 minuterna av mitt liv börja. Men allt gick bra och läkaren plockade ut en 5 mm stor bit blomkål ur hans högra lunga. Vi fick stanna över natten för observation och idag klockan 9 fick vi äntligen åka hem.

Wille mår efter omständigheterna bra, lite ont i halsen och hostar upp lite slem men hela tiden med ett leende på läpparna och spring i benen.
Fast jag var ganska ynklig när jag såg Wille med slangar och sladdar överallt, jag hoppas innerligt att det var både första och sista gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar