tisdag 8 december 2009

Hemma!

Japp vi är hemma från varma Jamaica. Vilken underbar semester vi har haft med sol, sol och ännu mer sol.
Det har varit en riktig slappar vecka med sol, bad, massage, manikyr, pedikyr, god mat och dryck. I princip har det jobbigaste momentet varit att ta sig från hotellrummet ner till standen och det var bara sådär en 50 meter..=)

Men nu är vi tillbaka i verkligheten för ett par dagar, med lite julklapps shoppande framför oss innan vi flyger till Sweden den 17 dec. En runda in till Staterna ska vi lyckas hinna med också under de få dagar vi har kvar här hemma. Mycket att fixa på kort tid, men så är det väl alltid i december!?

3 kommentarer:

 1. Välkomna tillbaka! Det låter härligt! Måste bara fråga - hur flög ni för att komma till Jamaica? Jag tittade på resor dit, men tyckte att det över lag var väldigt långa flygtider med långa mellanlandningar.

  SvaraRadera
 2. Hej Anna! Tack så mycket.
  Vi flög direkt från Toronto till
  Montego bay på Jamaica och resan dit tog lite mindre än 4 timmar.
  Det enda jag kan rekommendera om ni planerar att resa till karibien är att ni väljer minst ett 5 stjärning hotell eller Sandalshotell som vi gjorde, då standarn i karibien är sämre än vad hotellen i europa är.

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset. Det blir Florida för oss mellan jul och nyår. Jag hittade inga direktresor från Philadelphia till Karibien,

  SvaraRadera