tisdag 24 november 2009

BabyBjörk!

Igår var det dax för Ultraljud igen och precis som förra gången var läkaren sur och lagom otrevlig. Men det var inget som skulle få förstöra vår dag. Det var lika underbart denna gången att se vårt lilla underverk på skärmen och det var med gråten i halsen jag tittade på BabyBjörk i hela 20 minuter. Men det var inte förrän läkaren berättade för oss att BabyBjörk är en h.n som jag riktigt fick svälja för att inte börja gråta.
Japp vi vet vad det blir för kön! Men det håller vi för oss själva ett tag till med respekt för de nära vänner och släktingar som inte vill veta.

Resten av dagen svävade jag på moln av lycka och tänkte att denna dag kan inte bli bättre, men så fel jag hade. När vi senare på kvällen satt och tittade på hockey fick jag känna BabyBjörk sparka för första gången, inte bara en gång utan två. Jag vet inte hur jag ska beskriva det förutom med ett ord jag använt mycket under dessa veckorna, magiskt. Så magiskt att jag fortfarande inte riktigt har förstått vad som sker.

BabyBjörk 19+2


4 kommentarer:

 1. Åh vad roligt att du lagt ultraljudsbilderna! Helt rätt att hålla det för er själva. Sug på den karamellen, lääääänge. det ert underverk h*n

  SvaraRadera
 2. Vill bara säga Grattis, till lillkotten!
  Om jag inte sagt det förut förståss.
  mvh Farbrorn(gammel! snart)

  SvaraRadera
 3. Tack Farbrorn... 50år är väl ingen ålder :-)

  SvaraRadera
 4. å så underbart!! grattis! Det ÄR magiskt, och blir bara mer och mer magiskt efter de där första buffarna. till och med när man inte får sova så är det fortfarande magiskt även i v 32 kan jag lova.

  SvaraRadera